Sunday, October 21, 2012

Media Perak kene godam?

Tolongggg .. tolong ajo teman caghe2 mengatasi gangguan melayari Media Perak di wall ini supaye teman boleh panjangkan di dango untuk ajo pembace yang lain pulak ... udah empat haghi teman tak boleh bukak Media Perak .. hanye dapat tengok tajuknye je .. kesianle teman
  • Mat Saman Kati Tak ngape Yob...tak ada update baru sebab kami pun tak boleh nak masuk. Tunggu sehari due ni..kami tengah buat rumah baru.

  • Mamamat Jantantuya saghi duwe tu lambat wehh .. sejam ghase saghi, saghi ghase sejam

  • Mat Saman Kati Nak buat macam mana weh..tengah mengelupor ni. Tangan teman pun dah ngetor nak sambung cerita Ngeh. ha.ha.

2 comments:

  1. As salam. Saya takder masalah nak masuk laman web media Perak dgn menggunakan aplikasi Tor Browser. Applikasi Tor browser boleh di muat turun tanpa masalah. Kalau nak cari cuba cari diGoogle search dan type Tor Browser. Boleh digunakan utk OS Windows dan Linux.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas info tuan.

      Delete